Rulouri pentru ferestre

Rulourile Exterioare Aplicate

Acest tip de rulou are în componență caseta fabricată din aluminiu ambutisat și formată din două secțiuni:  spate și capacul de vizitare, capacele casetei fabricate din antimoniu. Mărimi casete: 137 mm, 150 mm, 165 mm, 180 mm, 205 mm.

Elemente constructive:

Cleme metalice de prindere a covorului de lamele.

Covorul de lamele este format din profilele  ambutisate din aluminiu umplute cu spuma poliuretanică. Grupul specific acestui sistem este unul dintre cele mai populare profile din Europa: PA 39  datorita lațimii echilibrate iar forma studiată a lamelei implicit gradul de curbură și nervurile cu care sunt prevăzute asigură maximul de funcționalitate, rezistenta și nu în ultimul rând estetică.

Ghidajul extrudat din aluminiu cu nervuri  pentru ranforsare, și perii sertizate pe întregul canal de ghidare.

Lamela finală extrudată din aluminiu cu garnitură pentru etanșare și opritori laterali ascunși în interiorul acesteia care nu deteriorează caseta la acționarea ruloului.

Poate fi executat cu acționare manuală sau electrică.

Rulourile Suprapuse

Caseta din PVC cu posibilitatea de tencuire pe ambele parți (interior / exterior) formată din capac de vizitare 2 variante (lateral interior / inferior interior).

Mărimi casetă  230mm/170mm, 230mm/210mm, 255mm/240mm.

Pentru montare, ancorele  au  fost proiectate cu canale în capacele laterale și în casetă. Legătura stabilă dintre tocul ferestrei și glaf este asigurată prin intermediul casetei. Părțile laterale și de jos ale  casetei pot fi ranforsate cu tije de oțel .Stabilitatea și rigiditate ridicate ale casetei chiar și pentru lățimi mari ale ruloului.

Elemente constructive:

Ax din oțel ambutisat și galvanizat, inele de plastic care ajută la protecția lamelei și îmbunătăteste rularea covorului de lamele pe ax .

Cleme metalice de prindere a covorului de lamele.

Covorul de lamele este format din profilele  ambutisate din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica. Grupul specific acestui sistem este unul dintre cele mai populare profile din Europa: PA 39 datorită lățimii echilibrate iar forma studiată a lamelei implicit gradul de curbură și nervurile cu care sunt prevăzute asigură maximul de funcționalitate, rezistența și nu în ultimul rând estetică.

Ghidajul extrudat din aluminiu cu nervuri  pentru ranforsare, și perii sertizate pe întregul canal de ghidare.

Lamela finală extrudată din aluminiu cu garnitură pentru etanșare și opritori laterali ascunși care nu deteriorează caseta la acționarea ruloului. Un sistem format dintr-un arc de torsiune care ridică lamela finală a plasei de insecte încorporate, la cel mai înalt punct.  Nu este nevoie de opritoare și de aici creșterea calitații vizuale.

Izolare Termica Optimă : Izolarea  termică a casetei  formată din două piese compuse din polistiren. Opritoarele de la partea de jos și de sus a izolatiei termice interioare fac imposibilă deplasarea celor două elemente. Secțiunea de jos a  sistemului de izolației termică se suprapune ramei  ferestrei asigurând o izolare completă. Etanșeitate totală a ruloui prin utilizarea garniturilor tip perie sertizate pe ambele părți ale ruloului, care îmbunătatesc considerabil permeabilitatea la apă și coeficient scăzut de pierdere a căldurii.

Poate fi executat cu acționare manuală sau electrică.