Protecţie antiefracţie

Ferestrele Rehau nu oferă spărgătorilor nicio șansă!

În căminul dumneavoastră trebuie să vă simțiți în siguranță. Ferestrele marca REHAU oferă protecție optimă împotriva efracției – disponibile în diverse clase de protecție. În acest fel beneficiați de siguranță în orice moment. Folosiţi pur și simplu soluția all-in-one și relaxați-vă!!

Puteți determina clasa de rezistență a ferestrelor D-voastră în funcție de nevoia personală de securitate. Nu este neapărat necesară cea mai înaltă clasa de rezistență. Există deja, de asemenea, măsuri simple pentru a spori gradul de securitate.

Simțiți-vă în siguranță!

Nici o problemă cu o tehnologie corectă de siguranţă. Aproximativ 80% dintre cazurile de efracţie se petrec din cauza ferestrelor și ușilor ușor accesibile. Există o modalitate simplă de a vă face căminul mai sigur: ferestrele REHAU vă oferă o consolidare individuală a siguranţei care complică  utilizarea, de exemplu, a levieruuil de către hoţi.

Datorită echipamentului de siguranță, în peste o treime din cazuri lucrurile se rezumă la o simplă tentativă de efracţie!

Contacteaza un specialist

Pentru mai multe informatii si pentru a obtine o cotatie de pret, completati formularul de mai jos sau sunati la 0721.666.825